Cei mai mulți dintre noi asociem sărbătorile de orice fel cu ideea de timp liber, de relaxare cu familia și cei apropiați. O altă asociere pe care o facem automat este aceea a cadourilor. Așadar: ce cadouri facem de Paștele acesta?

Pentru că jocurile au reprezentat întotdeauna cadouri de care cu toții ne bucurăm, indiferent de vârstă, haideți să vedem care sunt cele mai populare alegeri, care garantează bucuria sinceră a celui care primește atenția noastră!

În funcție de preferințele celui căruia îi oferim cadoul, avem 7 sugestii cu care să nu dai greș:

1. Dacă e vorba despre un copil care tocmai învață să joace șah, atunci e bine să îl încurajezi, fără să investești o sumă mare de bani. Nu știi niciodată cât de mult își va păstra cel mic interesul pentru acest joc. Una dintre sugestiile noastre de cadou în acest caz este: Set șah DGT Starter Chess Box. O cutie de șah care conține o tablă pliabilă și un set de piese de șah de o calitate superioară din plastic marca DGT. În această perioadă costă doar 80 de lei.

Set șah DGT Starter Chess Box

2. Dacă cel care primește cadoul este un adult sau senior pasionat de șah, atunci va trebui să acorzi o mai mare atenție achiziției. Noi îți recomandăm acest produs deosebit din oferta noastră: Set șah Imperial. Este un set de șah special, cu un concept original, realizat cu artă de meșteșugarii polonezi. Poți plusa aici cu o carte de specialitate, aflată și ea în Promoția de Paște. 

Set sah Imperial

Fabiano Caruana: His Amazing Story and His Most Instructive Chess Games

3. Ai un prieten care ar juca table ore în șir? Atunci fă-i un cadou care să îl și amuze și care să îi amintească de tine, de fiecare dată când joacă: Joc de table Pin up Girl.

Joc de table Pin up Girl

4. Remi este un joc extrem de popular, pe care îl apreciază adulți și copii deopotrivă. Poate fi o excelentă ocazie de a petrece timpul liber în familie. Recomandarea noastră este acest deosebit Joc de Remi curbat, care să rămână în familie mulți ani de acum înainte.

Joc de Remi curbat

5. Te gândești să faci un cadou cuiva care joacă Poker? Ce spui de acest Set de poker cu 500 chips-uri, care vine în servietă de aluminiu? Jetoanele Ultimate din acest set sunt renumite pentru calitatea și designul lor. Produsul are un preț special până în data de 28 aprilie!

Set de poker cu 500 chips-uri

6. Un alt joc de strategie pentru doi jucători (la fel ca și șahul), este jocul originar din China – GO. Oferă-l cuiva care are înclinație către astfel de jocuri ale minții. Este interesant că deși în România acesta a pătruns abia în anii 80, acum jucătorii români sunt printre cei mai buni din Europa. Alege Jocul Go Star și profită de oferta de pe magazinuldesah.ro!

Joc Go Star

7. În privința jocurilor de societate, opțiunile sunt atât de multe, încât este imposibil să nu găsești ceva pe placul destinatarului! De la apreciatele Dixit, Alias sau Ticket to Ride, la Pandemic – pe muchie de cuțit, un joc cu o temă foarte actuală. 

Dixit

Alias

Ticket to ride

Pandemic

Indiferent de alegere, profită de reducerile de preț de pe magazinuldesah.ro valabile până în 28 aprilie și bucură-i de Paște pe cei dragi cu un cadou care să le ofere momente de relaxare și distracție!