Bucuria unui copil care primește cadoul dorit este extrem de satisfăcătoare pentru cel care îl oferă, așa e? Jocurile sunt întotdeauna preferate, dar dintre sute de alternative, e greu să te oprești asupra unuia.

 

Noi îți sugerăm să împarți jocurile pe categorii și îți facem și câteva recomandări, care să te ajute: 

 

#1 Jocuri de strategie

 

Cel mai vechi și mai interesant joc de strategie este șahul. Există o mulțime de variante de seturi potrivite pentru copii și școli. Sugestiile noastre sunt următoarele:

 

Set șah DGT Starter Chess Box – Acesta conține o tablă pliabilă în patru și un set de piese de șah de o calitate superioară din plastic marca DGT.

 

Șah magnetic din lemn – un set fabricat în India, cu piese din lemn de tip Staunton sculptate manual și cutie din lemn cu partiții pentru o mai bună păstrare a pieselor

 

Catan junior – un joc potrivit pentru copiii care au cel puțin 10 ani. Jucătorii sunt pirați care își construiesc cât mai multe ascunzători pe insule. Extrem de captivant!

 

#2 Jocuri educative

 

Animale din continenteUn joc românesc clasic, de cultură generală, potrivit pentru copiii cu vârste de peste 7 ani.

 

Brain Box – Să Învățăm Mate – Dezvoltat de un profesor de școală primară cu experiență de predare de 30 de ani, jocul atinge un echilibru între învățare și distracție. Potrivit pentru copii cu vârste de peste 8 ani.

 

Jocul afacerilor – Destinat copiilor mai mari de 7 ani, care vor învăța să ia decizii, să tranzacționeze, astfel încât să își sporească veniturile și proprietățile. Un joc extrem de util.

 

#3 Jocuri de îndemânare

 

Turn tumbling – „Turnul instabil” cum mai este cunoscut la noi, este un joc de îndemânare distractiv, la care poate participa toată familia. Varianta cu culori îi aduce un plus de dificultate. Potrivit pentru copiii de peste 6 ani.

 

Joc Mikado –  un joc de îndemânare bine cunoscut, pentru o persoană sau mai multe, cu vârsta mai mare de 6 ani. 

 

KlusterDedicat copiilor mai mari sau chiar adolescenților, jocul este plin de răsturnări de situație, oferind distracție atât acasă, împreună cu familia, cât și în excursie cu prietenii.

 

Dacă vrei să cauți singur și alte jocuri, te invităm pe www.magazinuldesah.ro