Vara e despre relaxare, vacanță, excursii și multă bună dispoziție! Indiferent de vârstă, tuturor ne place să ne jucăm. Pentru că promovăm un site cu o extraordinară varietate de jocuri, dă-ne voie să îți facem câteva recomandări de care să ții seama atunci când faci bagajul pentru vacanța asta!

Ia cu tine jocuri pentru cei mici, dar și pentru tine și restul adulților din grup. Nu uita nici de jocurile dedicate întregii familii!

Jocuri pentru copii

 

1. Catan Junior

Jucătorii sunt pirați care își construiesc cât mai multe ascunzători pe insule. Fiți atenți, însă! Insulele îl găzduiesc și pe fiorosul Căpitan Fantomas.

Vezi jocul

2. Jocul proverbelor românești

Când pisica nu-i acasă, joacă peștele pe masă? Știi răspunsul corect? Găsește imaginea care se potrivește pe fiecare carte de joc pentru a câștiga. Ai peste 60 de proverbe de descoperit!

Vezi jocul

3. Cei trei purceluși

Oferind multe ore de distracție, jocul dedicat copiilor de la 5 ani în sus dezvoltă spiritul de echipă, abilitățile de colaborare și comunicare și îndemânarea.

Vezi jocul

Jocuri pentru toată familia

 

1. Turnul din Pisa

Potrivit pentru copii de la 4 ani în sus, este un joc de familie foarte amuzant, în care cuvântul cel mai important este ECHILIBRU.

Vezi jocul

2. Monopoly Deal

Este un joc de cărți bazat pe clasicul joc de Monopoly. Pentru că se prezintă într-un format redus, pachetul poate fi luat cu ușurință în excursii și se poate juca inclusiv în tren, avion sau mașină.

Vezi jocul

3. Nume de cod Disney

Două echipe concurează pentru găsirea comorilor proprii de pe hartă. Câștigi sau pierzi, interpretarea indiciilor este distractivă. Adaugă comori Disney și jocul devine excelent!

Vezi jocul

Jocuri pentru adulți

1. Șah Magnetic Mini Travel

Este vorba despre un șah de călătorie magnetic, de dimensiuni reduse. Acesta reprezintă o noutate în materie de seturi de șah magnetice, perfecte pentru luat în călătorii.

Vezi jocul

2. Set joc table în stil casino

Un superb joc de table cu servietă din piele ecologică la exterior, cusături albe și material plușat la interior, ceea ce conferă jocului de table o atmosferă plăcută și silențioasă.

Vezi jocul

3. Rummy Piatră Mediaș

Jocul de rummy fabricat în România reprezintă un set elegant, de calitate superioară, cu tăblițele din lemn și piesele din material compozit (piatră și os), fapt ce conferă o mai mare rezistență la uzură.

Vezi jocul

Descoperă toate produsele recomandate pentru călătorie și profită de reducerile verii: magazinuldesah.ro/reduceri-vara