Dacă ești la fel de pasionat de jocuri ca și noi, atunci sper că vei aprecia câteva ponturi pe care ți le oferim chiar acum.

Set Șah Tematic – Evul Mediu (tablă mare)

Dacă îți place să asociezi șahul cu confruntările istorice, atunci îți recomandăm unul dintre seturile tematice, cum ar fi Evul Mediu, Grecii și Romanii, Vikingii, Imperiul Bizantin sau altele dintre cele pe care le găsești aici.

Set Șah DGT Starter Chess Box

Vrei să faci un cadou de calitate care va fi apreciat și extrem de util unui copil care învață șah? Atunci alege cu încredere aceasta elegantă cutie de șah care conține o tablă pliabilă în patru, un set de piese de șah de o calitate superioară din plastic marca DGT și ultimul model de ceas de la DGT – excelent pentru începători!

Set Joc Table din Frasin

Îți place să joci table cu vecinul sau cu cel mai bun prieten? Atunci uite un joc de table elegant, din lemn de frasin, în cutie tip servietă de culoarea nucului. Conține puluri de lemn, zaruri și cupe.

Set Poker și Servietă din Aluminiu

Preferi să îți petreci serile de weekend jucând un joc de cărți extrem de strategic și chiar psihologic? Atunci e vorba despre Poker, cel mai popular joc de cărți din lume, inventat în China. Recomandarea noastră e un Set de Poker cu 500 de jetoane ABS de 11,5 grame gravate laser în servietă de aluminiu. Jetoanele Ultimate sunt renumite pentru calitatea și designul lor. Ele reacționează la lumină și pot astfel afișa o culoare mai mult sau mai puțin intensă. 

Monumente din Romania

Și dacă tot e Dragobete, hai să vedem și un joc românesc foarte interesant. Este vorba despre un joc de  strategie pentru 2 jucători, în care vei descoperi monumentele istorice pentru a deține cât mai multe județe ale României. Îl recomandăm celor care au împlinit cel puțin 10 ani.

Cărți de Cruce

Un joc de cărți apreciat de mulți mai ales în Transilvania este cel de Cruce. Se joacă în 2, 3 sau 4 jucători (în 4 se poate juca pe echipe de câte 2). Cărțile sunt din carton. Pachetul a fost reproiectat și produs în România.

 

Pe www.magazinuldesah.ro sigur vei găsi jocuri pe gustul tău, iar dacă plasezi comanda până în 24 februarie (inclusiv), atunci ți se aplică o reducere de 24% la coșul de cumpărături care conține produse nereduse deja, cu codul LOVE24. Dacă produsele din coșul de cumpărături sunt deja reduse, atunci aplică codul LOVE14 și vei obține o reducere de 14% din valoarea totală. Succes la jocuri!