De sărbători cu toții vrem să dăruim și să facem mici sau mari bucurii celor dragi. Dacă nu știi EXACT ce să alegi, te ajutăm acum să navighezi printre sute de produse de pe www.magazinuldesah.ro cu câteva recomandări.

 

Set șah școală la tub – new edition

Unul dintre produsele de succes de pe www.magazinuldesah.ro este setul de școală la tub, care acum are o nouă ediție. Setul are dimensiuni ideale pentru cei care fac primii pași în șah la școli și grădinițe. Piesele de plastic și tabla rulabilă intră perfect în cutia cilindrică și pot fi astfel transportate foarte ușor. Un produs recomandat pentru grădiniță și școală până în clasa a treia.

Ceas de mână model ȘAH

O altă noutate în magazinul nostru este acest ceas de mână cu temă șahistă, elegant, pentru adevărații împătimiți ai jocului de șah. Ceasul este livrat în cutie, are curea de silicon de înaltă calitate și este rezistent la apă. Descoperă aici toate detaliile!

Piese de șah – Viking

Celebrii vikingi au ajung și pe tabla de șah în încercarea de a realiza raiduri cât mai spectaculoase. Piesele de șah sunt excelent lucrate, rezistente și extrem de interesante.

Set poker cu 500 chips-uri și servietă din aluminiu

Ti-ai dorit să poți juca și acasă cu jetoane de poker asemănătoare cu cele din circuitul World Poker Tour? Jetoanele din material composit clay sunt jetoane high-end folosite de mulți profesioniști în sectorul cazinourilor și la turneele de poker. Un set care sigur îți va plăcea!

Jocul autostrăzilor

Iată un joc de strategie românesc, pentru 2-6 jucători. Construiește cât mai multe autostrăzi, atacă-ți adversarii cu incidente neașteptate și vezi dacă poți respinge atacul adversarilor cu negocieri, alocări de fonduri, vreun constructor nou sau cu niște promisiuni electorale.

Toate recomandările fac parte din campania de reduceri de Paște, așa că grăbește-te să profiți de prețurile mai mici până miercuri, 20 aprilie!